Hemuppgifter

Det är inte så svårt som det låter..


In english

Några saker måste man emellertid fixa:

  1. Se till att du hör till någon grupp. Den första (..och andra..ochtredje..) gången vi träffas skickar jag runt en lista där ni fyller i era e-mailadresser och den grupp ni vill höra till (kompisar, lämplig ort etc. får gärna vara utslagsgivande). Undvik att bli fler än fem i gruppen. Två och lägre räknas inte som en grupp.
  2. Bestäm när och var ni skall träffas. Räkna med åtminstone ett möte i veckan de första tre veckorna. Onsdag em., torsdag, fredag är bra dagar. Annars klarar ni inte det som står under punkt 3.
  3. Välj ut ett ämne från något av det som har sagts under den gångna veckan.
  4. Beskriv det på ett enkelt och roligt sätt, så att t.ex. din lillasyster, en journalist eller en politiker som inte är så insatt i ämnet lätt kan förstå vad det handlar om.
  5. Skriv ned det på ett par sidor. Se Pärlor för att få en uppfattning om vad det handlar om. Kalla dokumentet grpXvckY.doc (X(gruppnumret) och Y(1,2,3) får du fylla i själv). Glöm inte att skriva ut författarna först i dokumentet!
  6. Använd dig av Words rubrikmallar. Då är det lätt för mig att 'hälla' in resultatet i mina egna mallar.
  7. Sänd resultatet till mig före 24.00 på söndagen, helst som en .doc-fil.
  8. Sedan publicerar jag det färdiga resultatet på kurs-sidan (som pdf-fil), så att alla kan läsa och lära av det. Diskutera gärna de olika alstren med varandra!

 

Sök på denna nätplats!

Skriv in det du söker efter nedan!


 

Vill du få nyheter från Holon?
Skriv in din e-postadress nedan!


Den här sidan uppdaterades senast:
2013-01-06